Peakfijn

Over ons

01
Wat ons drijft
Onze filosofie
Volgens ons kun je alleen echt goed worden in dingen waar je enthousiast van wordt. Voor ons is dat het bouwen van piekfijne online applicaties. Alles moet dan kloppen: uiterlijk en het innerlijk gaan hand in hand. Liefst een beetje complex, zodat we alles uit de kast kunnen halen. De glimlach van degene die met onze producten werkt: dat is wat ons drijft.
02
Wat wij doen
Ons werk
Peakfijn ontwerpt en bouwt digitale producten. Geen eenvoudige websites, maar complexe interactieve applicaties. Onze producten hebben nut: het internationale marketingteam van Unilever werkt beter samen, Split-A-Gift haalt meer geld op voor goede doelen, Van Lanschot levert zijn klanten meer waarde. We voelen ons thuis in de fasen van concept, ontwerp (interactie, UX/UI en visueel), bouw (web en mobile) en onderhoud.
03
Wie wij zijn
Ons Team
We zijn professioneel en persoonlijk. Bereikbaar en met aandacht. Het samenspel van mooi design en de nieuwste technologie maakt ons enthousiast. We helpen onze klant echt verder, gaan discussies niet uit de weg. We leveren echte waarde en doen altijd eerlijk zaken. Dat maakt Peakfijn uniek.
C
Chantal Doezie
Project Manager
Chantal is onze aanpakker. Als het over wanten gaat, weet zij er alles van. Geen deadline of detail ontglipt haar. Naast onze spin in het projecten-web is ze ook nog eens onze taalexpert en bovendien zorgt haar vrouwelijke touch voor een fijn kantoor met gelukkige mensen (tenzij zij zich niet aan de afspraken houden natuurlijk).
C
Coen Onderwater
Developer
Coen is stagiair developer bij Peakfijn. Zijn passie voor programmeren combineert hij met zijn oog voor design. Tijdens zijn stage kijkt, proeft en voelt hij aan de front en back-end ontwikkelingen die Peakfijn te bieden heeft.
C
Cedric van Putten
Developer
Cedric is al op jonge leeftijd gegrepen door technologie. Tijdens zijn studie maakte hij gebruik van de meest experimentele technieken. Binnen Peakfijn werkt hij als developer voor zowel de back- als frontend en houdt hij zicht op de nieuwste ontwikkelingen.
M
Marc Smeets
Security Specialist
Marc is een ervaren adviseur met passie voor ethisch hacken. Zijn kracht ligt bij de beveiliging van de bits en bytes, als ook het begrijpelijk maken van beveiligingsproblemen. Sinds de komst van de smartphone is hij ook druk bezig met het beveiligen van deze platformen.
M
Martijn ter Hellen
Developer
Martijn is een gepassioneerd developer met een brede range aan skills. Hij combineert zijn jarenlange ervaring met een hunkering naar nieuwe technologie├źn en idee├źn. Bij Peakfijn spant hij zich in op alle technische vlakken.
W
Willem Guensberg
Co-founder
Willem is al sinds 1999 gegrepen door de waarde van online technologie en goede designs. Hij houdt zich binnen Peakfijn bezig met alle niet-technische zaken zoals klanten, mensen, strategie en bedrijfsvoering.
W
Wouter Wisselink
Co-founder
Wouter is verantwoordelijk voor alles rondom het ontwerp, de techniek en de ontwikkeling van de online applicaties en mobiele apps die Peakfijn maakt, inclusief het grafisch en functioneel ontwerp daarvan.