Peakfijn

Over ons

01
Wat ons drijft
Onze filosofie
Volgens ons kun je alleen echt goed worden in dingen waar je enthousiast van wordt. Voor ons is dat het bouwen van piekfijne online applicaties. Alles moet dan kloppen: uiterlijk en het innerlijk gaan hand in hand. Liefst een beetje complex, zodat we alles uit de kast kunnen halen. De glimlach van degene die met onze producten werkt: dat is wat ons drijft.
02
Wat wij doen
Ons werk
Peakfijn ontwerpt en bouwt digitale producten. Geen eenvoudige websites, maar complexe interactieve applicaties. Onze producten hebben nut: het internationale marketingteam van Unilever werkt beter samen, Split-A-Gift haalt meer geld op voor goede doelen, Van Lanschot levert zijn klanten meer waarde. We voelen ons thuis in de fasen van concept, ontwerp (interactie, UX/UI en visueel), bouw (web en mobile) en onderhoud.
03
Wie wij zijn
Ons Team
We zijn professioneel en persoonlijk. Bereikbaar en met aandacht. Het samenspel van mooi design en de nieuwste technologie maakt ons enthousiast. We helpen onze klant echt verder, gaan discussies niet uit de weg. We leveren echte waarde en doen altijd eerlijk zaken. Dat maakt Peakfijn uniek.
A
Arvin Leeuwis
Designer
Arvin heeft een grote liefde voor design. Hij vindt het leuk om zich te verdiepen in gebruikers en voor hen een unieke experience te creëren. Bij Peakfijn is hij bezig met het ontwerpen, uitwerken en testen van verschillende concepten.
C
Cathalijn Van Hellenberg Hubar
Digital Operations Manager
Cathalijn is de spin in ons worldwideweb. Ze managet vooral een hoop; voor bijna alle projecten is ze eerste aanspreekpunt, ze zorgt ervoor dat de Peakfijners het juiste doen en op het juiste moment. Als Chief Happiness Officer zorgt ze vooral voor het welzijn van onze mensen, klanten en partners.
C
Cedric van Putten
Developer
Cedric is al op jonge leeftijd gegrepen door technologie. Tijdens zijn studie maakte hij gebruik van de meest experimentele technieken. Binnen Peakfijn werkt hij als developer voor zowel de back- als frontend en houdt hij zicht op de nieuwste ontwikkelingen.
C
Coen Onderwater
Developer
Coen is stagiair developer bij Peakfijn. Zijn passie voor programmeren combineert hij met zijn oog voor design. Tijdens zijn stage kijkt, proeft en voelt hij aan de front en back-end ontwikkelingen die Peakfijn te bieden heeft.
M
Maren Osnabrug
Developer
Maren is afstudeerstagiaire development, met een passie voor mobiele apps. Tijdens haar stage gaat ze meewerken aan onze gave projecten, maar ook onderzoek doen naar crossplatform conversie.
M
Martijn ter Hellen
Developer
Martijn is een gepassioneerd developer met een brede range aan skills. Hij combineert zijn jarenlange ervaring met een hunkering naar nieuwe technologieën en ideeën. Bij Peakfijn spant hij zich in op alle technische vlakken.
M
Martijn van Olst
Digital Operator
Martijn is de Business IT & Management stagiair bij Peakfijn. Voor zijn studie sleutelt hij aan de processen waardoor zowel het team als de klanten van Peakfijn nog efficiënter met elkaar werken.
M
Matthijs Blankevoort
Developer
Matthijs komt het team van Peakfijn versterken als developer stagiair. Zijn kersverse kennis van de hogeschool komt hij bij Peakfijn toepassen en verder uitbreiden. Met zijn passie voor goed werkende en nuttige applicaties bouwt hij zowel aan de front- als back-end van applicaties.
W
Wendell Misiedjan
Developer
Vanaf jongs af aan is Wendell al met techniek bezig. Van hacken op de basisschool tot websites bouwen na zijn tussenjaar is hij nu bij Peakfijn bezig met het ontwikkelen van web apps.
W
Willem Guensberg
Co-founder
Willem is al sinds 1999 gegrepen door de waarde van online technologie en goede designs. Hij houdt zich binnen Peakfijn bezig met alle niet-technische zaken zoals klanten, mensen, strategie en bedrijfsvoering.
W
Wouter Wisselink
Co-founder
Wouter is verantwoordelijk voor alles rondom het ontwerp, de techniek en de ontwikkeling van de online applicaties en mobiele apps die Peakfijn maakt, inclusief het grafisch en functioneel ontwerp daarvan.