Peakfijn

Over ons

01
Wat ons drijft
Onze filosofie
Volgens ons kun je alleen echt goed worden in dingen waar je enthousiast van wordt. Voor ons is dat het bouwen van piekfijne online applicaties. Alles moet dan kloppen: uiterlijk en het innerlijk gaan hand in hand. Liefst een beetje complex, zodat we alles uit de kast kunnen halen. De glimlach van degene die met onze producten werkt: dat is wat ons drijft.
02
Wat wij doen
Ons werk
Peakfijn ontwerpt en bouwt digitale producten. Geen eenvoudige websites, maar complexe interactieve applicaties. Onze producten hebben nut: het internationale marketingteam van Unilever werkt beter samen, Split-A-Gift haalt meer geld op voor goede doelen, Van Lanschot levert zijn klanten meer waarde. We voelen ons thuis in de fasen van concept, ontwerp (interactie, UX/UI en visueel), bouw (web en mobile) en onderhoud.
03
Wie wij zijn
Ons Team
We zijn professioneel en persoonlijk. Bereikbaar en met aandacht. Het samenspel van mooi design en de nieuwste technologie maakt ons enthousiast. We helpen onze klant echt verder, gaan discussies niet uit de weg. We leveren echte waarde en doen altijd eerlijk zaken. Dat maakt Peakfijn uniek.
C
Cedric van Putten
Lead Developer
Cedric is al op jonge leeftijd gegrepen door technologie. Tijdens zijn studie maakte hij gebruik van de meest experimentele technieken. Binnen Peakfijn werkt hij als developer voor zowel de back- als frontend en houdt hij zicht op de nieuwste ontwikkelingen.
F
Finn Bon
Developer
Finn loopt stage bij Peakfijn als developer. Met een enorme liefde voor tech en mooie dingen maken zal hij hier zijn kennis delen en vooral vergroten. Hij komt bijspringen bij het front- en back-end werk.
L
Lars Bekhof
Developer
Lars is sinds zijn 11e bezig geweest met het maken van websites. Na verloop van tijd zijn z'n interesses verschoven naar back-end development. Bij het programmeren probeer ik zoveel mogelijk de K.I.S.S (Keep It Simple Stupid) mentaliteit aan te houden.
M
Maren Osnabrug
Developer
Maren is afstudeerstagiaire development, met een passie voor mobiele apps. Tijdens haar stage gaat ze meewerken aan onze gave projecten, maar ook onderzoek doen naar crossplatform conversie.
M
Matthijs Blankevoort
Developer
Matthijs komt het team van Peakfijn versterken als developer stagiair. Zijn kersverse kennis van de hogeschool komt hij bij Peakfijn toepassen en verder uitbreiden. Met zijn passie voor goed werkende en nuttige applicaties bouwt hij zowel aan de front- als back-end van applicaties.
M
Max Kunkels
Digital Operator
Max is een Business IT en Management stagiair bij Peakfijn. Met zijn voorkennis van school komt hij het team ondersteunen met het opzetten van nieuwe sprints, het testen van het gemaakte werk en het analyseren van de interne processen.
M
Michael Littaur
Co-founder
Michael is bij Peakfijn verantwoordelijk voor account management en de investeringen in onze startups. Hij heeft meerdere bedrijven opgericht en geleid waaronder Muse en IceMobile (166 FTE).
W
Wendell Misiedjan
Developer
Vanaf jongs af aan is Wendell al met techniek bezig. Van hacken op de basisschool tot websites bouwen na zijn tussenjaar is hij nu bij Peakfijn bezig met het ontwikkelen van web apps.
W
Willem Guensberg
Co-founder
Willem is al sinds 1999 gegrepen door de waarde van online technologie en goede designs. Hij houdt zich binnen Peakfijn bezig met alle niet-technische zaken zoals klanten, mensen, strategie en bedrijfsvoering.
W
Wouter Wisselink
Co-founder
Wouter is verantwoordelijk voor alles rondom het ontwerp, de techniek en de ontwikkeling van de online applicaties en mobiele apps die Peakfijn maakt, inclusief het grafisch en functioneel ontwerp daarvan.